Vinatur Natural Wines

Natural Wines

  • Spain
  • Goyo Garcia Viadero - Cobero Blanco (Cantabria)

Goyo Garcia Viadero - Cobero Blanco (Cantabria)

46.00
ESGGV15-1.JPG
ESGGV14-1.JPG
ESGGV14-1.JPG

Goyo Garcia Viadero - Cobero Blanco (Cantabria)

46.00
Cobero Blanco is a white wine that comes from 100% Palomino grapes harvested from old, wild vines in Cantabria. Like a red wine, it is macerated on the skins in steel tanks, without the addition of yeasts, sulfur or any other additives. The nose is full of elegant herbal aromas, notably Camomile, and has welcome hints of pear. In the mouth the wine is refreshingly tight and straight, not too �wide� on the tongue. Pairs well with freshwater fish, shellfish or cheese. --- Der Cobero blanco besteht aus 100 Prozent Palomino von alten Buschreben in Kantabrien. Er wird auf der Maische in Stahltanks vergoren � ohne Zusatz von Hefe, Schwefel oder anderen Stoffen. Er duftet herrlich nach Kr�utern wie Kamille und angenehm nat�rlich nach Birne. Am Gaumen von mittlerer Breite mit animierendem Gripp. Ein Weisswein zur Speisenbegleitung: Etwa zu S�sswasserfischen, Krustentieren oder K�se.
Vintage:
Quantity:
Add To Cart
Cobero Blanco is a white wine that comes from 100% Palomino grapes harvested from old, wild vines in Cantabria. Like a red wine, it is macerated on the skins in steel tanks, without the addition of yeasts, sulfur or any other additives. The nose is full of elegant herbal aromas, notably Camomile, and has welcome hints of pear. In the mouth the wine is refreshingly tight and straight, not too �wide� on the tongue. Pairs well with freshwater fish, shellfish or cheese. --- Der Cobero blanco besteht aus 100 Prozent Palomino von alten Buschreben in Kantabrien. Er wird auf der Maische in Stahltanks vergoren � ohne Zusatz von Hefe, Schwefel oder anderen Stoffen. Er duftet herrlich nach Kr�utern wie Kamille und angenehm nat�rlich nach Birne. Am Gaumen von mittlerer Breite mit animierendem Gripp. Ein Weisswein zur Speisenbegleitung: Etwa zu S�sswasserfischen, Krustentieren oder K�se.