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Goyo Garcia Viadero 2011 Valdeolmos

46.00
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Goyo Garcia Viadero 2011 Valdeolmos

46.00
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The parcel Valdeolmos is composed of 90% Tinto Fino (Tempranillo) vines and 10% Albillo vines. The plants grow on a stony-sandy limestone soil. This is the aromatically most complex red wine Goyo makes. In the nose the aromas of violets, black pepper as well as light and dark berries abound. In the mouth, the wine is elegant with fine threads of acidity. An incredibly long aftertaste. Can age for decades, if you can resist the urge to drink it. 

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Die Lage Valdeolmos ist mit 90 Prozent Tinto Fino (Tempranillo) und 10 Prozent Albillo bestockt. Die Reben stehen hier auf steinig-sandigen Kalksteinböden. Der aromatisch komplexeste Rotwein von Goyo. In der Nase Aromen von Veilchen, schwarzem Pfeffer sowie hellen und dunklen Beeren. Im Mund sehr elegant mit stimmigem Säurefaden. Enorm langanhaltend. Kann ewig reifen.

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The parcel Valdeolmos is composed of 90% Tinto Fino (Tempranillo) vines and 10% Albillo vines. The plants grow on a stony-sandy limestone soil. This is the aromatically most complex red wine Goyo makes. In the nose the aromas of violets, black pepper as well as light and dark berries abound. In the mouth, the wine is elegant with fine threads of acidity. An incredibly long aftertaste. Can age for decades, if you can resist the urge to drink it. 

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Die Lage Valdeolmos ist mit 90 Prozent Tinto Fino (Tempranillo) und 10 Prozent Albillo bestockt. Die Reben stehen hier auf steinig-sandigen Kalksteinböden. Der aromatisch komplexeste Rotwein von Goyo. In der Nase Aromen von Veilchen, schwarzem Pfeffer sowie hellen und dunklen Beeren. Im Mund sehr elegant mit stimmigem Säurefaden. Enorm langanhaltend. Kann ewig reifen.